Villa Tropézienne is an accurate picture of Provence and the chef Bruno Gallou draws his inspiration from this south-eastern country food. An inspired and creative cuisine with great Mediterranean classics : aubergine cake, octopus stew, aïoli, bone marrow will delight all Provence lovers. A menu which makes your mouth water from 14E at lunchtime to 18E in the evening. In this contemporary and trendy space just designed by a great architect Laurent Hirsch, you will get away from it all while listening lounge music.
Comme son nom l'indique, la Villa Tropézienne puise son inspiration au coeur de la cuisine provençale, sublimée par le chef Bruno Gallou. Une cuisine inspirée et créative où tous les grands classiques de la méditérranée se retrouvent : Gâteau d'aubergines, Daube de poulpes, Grand Aïoli, Os à Moëlle raviront les papilles des amoureux de la Provence. Une carte qui met l'eau à la bouche et des formules à partir de 14E le midi et 18E le soir. Dans cet univers contemporain et branché récemment designé par le célèbre architecte d'intèrieur Laurent Hirsch, vous vous laisserez emporter par une ambiance musicale aux accents lounge & jazzy.
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