This restaurant with unpretentious atmosphere is considered for its very high quality good meat cooked in wood fire. The cooking is traditional with of fresh seasonal products for convinced regular customers. For your steak you can choice between 300, 400, or 500 grams and it is really a pure miracle... as the beef rib, the calves’ sweetbreads, the kidneys, but also fresh fish (as available) all more than delicious. The menus are varied and change according to the seasons. In other words, here there is no unpleasant surprise.
Ce restaurant à la décoration bonne franquette est réputé pour sa bonne viande de très haute qualité cuite au feu de bois. La cuisine est traditionnelle à base de produits frais de saison et la clientèle, une clientèle d'habitués, de convaincus qu’il n’est pas rare de voir encore à table en fin d’après-midi. L'entrecôte servie au choix de 300, 400, ou 500 grammes est une pure merveille... Tout comme la côte de boeuf, les ris de veau, les rognons mais aussi selon l'arrivage des plats de poissons plus que savoureux. Les menus sont variés et changent au gré des saisons. Autant dire qu'ici, il n'y a pas de mauvaise surprise.
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